Informatie voor ouders

Bobo

Informatie voor ouders

Al 45 jaar is Bobo hét tijdschrift voor kleuters! Bobo staat boordevol leuke cijfer- en letteroefeningen, puzzels, kleurplaten, knutsel-opdrachten en voorleesverhalen. Bobo sluit 100% aan op de lesstof op school en het niveau van een kind in groep 1 en 2. Bobo wordt samen met leerkrachten ontwikkeld. Naast de inhoud van het tijdschrift, hier wat extra informatie voor ouders.

Je kind leert als kleuter razendsnel. Bobo ondersteunt dit leerproces door kinderen op een leuke manier te laten oefenen.

Spelenderwijs leren met Bobo
Met Bobo leren kinderen door middel van puzzels, voorleesverhalen, doe-opdrachten, knutsel- en kleurplaten. Je kleuter leert op deze manier ongemerkt en ontdekt steeds meer wat hij zelf al kan. Zo bereidt Bobo kinderen in groep 1 en 2 voor op de grote stap naar groep 3.

Zelfstandig spelen in de speelboom
Op www.bobo.nl nodigt Bobo kleuters uit in zijn 3D speelboom in de tuin. In alle hutten van de Bobo-boom kunnen zij een avontuur beleven. In de kleurhut, leeshut, kijk- en luisterhut, speelhut en Engelse garage gaan kleuters zelfstandig aan de slag. Ze kunnen er lezen, kleuren, puzzelen, muziekmaken, Bobo-filmpjes kijken en Engelse woordjes leren. Met ieder spelletje verdienen ze een nieuw dier voor in de tuin! Iedere maand kunnen kleuters ook leuke prijzen winnen met de prijsvraag.

Website en app
De Bobo Speelboom is te bezoeken op www.bobo.nl. De Bobo Spelen app kun je downloaden via iTunes of Google Play. Na het installeren van de app, kan alles gespeeld en bekeken worden zonder internetverbinding.

Bobo